dissabte, 24 de gener del 2009

DISQUISICIONS D'UN ESPELEÒLEG..... LA HISTÒRIA DE LA FLAIRA DEL GARRAF

Vaig assistir a la presentació del Llibre OLOR DE PODRIT del company Pau Pérez. Una pregunta va ressonar per la sala quan el que tots sabem, interpel·lar a algun assistent a la presentació a la causa efecte i relació dels problemes que estem patint al Garraf amb la baixa quantitat d'oxigen d'algunes cavitats. Jo em centraré en aquesta pregunta ja que en resposta en Pau, que vaig entendre també és al costat fosc, senyalant als ecologetas, observava que un 30% aproximadament del metà que es genera dins aquest desastre vergonyós de l'abocador de MERDA, re nombrat pels ecologetas com abocador controlat de residus. I que la cosa no acabarà aquí mentre aquests es vanaglorien de com han gestionat l'espai que havans era una meravella, ara és millor, però com es diu pa per avui gana per la setmana, en el 2013 la cagarada que van produir deixarà de ser rentable i segurament quedarà abandonada o ...... La qüestió és que fins al 2060 no deixarà entre cometes de produir metà. Senyors ara entenc la limitació de velocitat. Aquí tenim la causa del desastre o part d'ella. Un clau un altre en trau.
Ja coneixia en Pau en aquesta faceta bel·ligerant contra les causes políticament correctes, que els nostres polítics s'afanyen a tapar ràpidament ampliant o disminuint perímetres de parcs dits naturals, mes aviat des-natural-itzats on prima els motius eco..... els que siguin, donat per ves a saber quines causes. En una ocasió va convidar a algú que presumia de les bondats dels ecoparcs i de les bales on es tanquen els productes en putrefacció, que les tingués al seu jardí com objecte de decoració si tan segures eren.


En definitiva vaig observar un home emocionat pels records que de l'any 1972 fins l'actual 2009 ha viscut i suposo patit. Al 2006 és decidir a escriure i publicar aquest llibre les ha vist de tots els colors, la motivació d'ell i tants com ell que van lluitar per una causa on el temps els hi ha donat la raó els fa ser veritables defensors de l'ecologia entesa com un projecte de futur i no d'un projecte polític per ves a saber quines motivacions.


Felicitar públicament a en Pau, per aquest llibre que crec imprescindible per entendre el moment històric i les causes en el seu moment, futures, ara presents. I quin futur, puagggggg, egggggssss.


El recomano i no tinc comissió de cap mena, que ell hagi publicat aquest, vol dir que se'm gira feina que ja havia d'haver fet.


Del costat fosc de l'espeleo, Salut i al forat.

NOTA: ser del costat fosc és un eufemisme, de ser crític amb les coses que és fan i es diuen, que no destructiu ni tancat a crítiques. no sigui el cas d'algú no ho entengui i se'm posi de morros.