dimecres, 22 de desembre del 2010

DISQUISICIONS D'UN ESPELEÒLEG...........BON NADAL I MÉS.


Havia pensat en dedicar una sèrie d'improperis Nadalencs, però és transformarà en una sèrie de felicitacions, perquè és Nadal, i en aquestes dates tots els conflictes s'aturen, com a consol, es mata amb menys mala llet. Els Xoriços roben amb menys ànsia, els Traficants fan millors preus, els Polítics miren més pel personal, els Caps et conviden a dinar en un restaurant, en definitiva tothom és transforma en millor persona.
Ha passat un any més, simplement, i com sempre des que tinc ús de raó, això, un any més, un número més, i mil raons per seguir passant números. No volia escriure cap article carrincló. Se'm fa un Nadal estrany diferent, poder per això de la crisi !!!, aquesta on ens han fotut els grans enginyers financers que ens vigilen la cartera i el que no ho és, si home els que ens recomanen que invertim aquí i allà perquè ells puguin fotre unes farres de pu..... mare. Pengem llums per celebrar el naixement del Salvador, el Messies, si home aquell que desprès el barem penjar en una creu i li foten la culpa als Romans, però no els d'ara si no els d'havans que eren molt animals. Si, i més tard van crear una mena de secta, però a lo bèstia, per això per poder celebrar el nadal i que la gent és torni boja comprant allò que no ens cal, però durant uns, segons ens calma l'ànsia, consumista. M'afecta en menys mesura, per sort, com bon català la feina és la feina i la pela més. De totes maneres toco fusta, cloc!, cloc!, hi ha qui ho està passant d'allò molt malament. Mala peça al teler quan entrem en aquestes situacions. Ara bé com va dir el savi "Das mich nicht tötet, bildet mich stärker", també coneguda com "Hoc non pereo habebo fortior me" frase que vaig veure tatuada en el mont de venus d'una noia, perquè desprès diguin que el cos no dona cultura.

Pel demés un any de feina, d'idees, de campanya, de espeleo en definitiva, que és de moment el que ens omple a molts, sense haver de recorrer a les compres compulsives ni altres succedanis de la felicitat. Com deia no volia escriure res, però, me decidit a desitjar un bon nadal i un pròsper any 2011:
a tots els amics,
als saludats,
als que no ho són,
als que no ho volen ser,
als que no bull que ho siguin,
als anònims,
als simpàtics,
a les guapes,
a les lletges,
a les ties bones,
als guapos,
als lletjos,
als tius bons,
als morruts,
als desmanega lladres,
als despenja porcs, 
als que es barallen,
als enamorats,
als desterrats,
als que caic bé,
als que no caic bé,
al caganer,
als mossèns,
als bisbes,
a les monges,
a les meuques,
als gigolós,
als culers,
als periquitos,
als cinc a merengues zero,
al Mahuriño cinc estrelles,
als dimonis,
als diables,
als traïdors
als mentiders
a qui dia passa, any empeny,
als sensibles.
als figaflors
i a tots els que em deixo en aquesta llista ...........

A tots Bones festes de Nadal.


Perdoneu que us doni l'esquena.

Salut i al forat.