divendres, 22 de juny del 2012

LLUMS LED AMB BONES PRESTACIONS I POCS EUROS




Amb la crisi que tenim a sobre l'estalviar algun euro no esta de menys o de més i en tot cas sempre podem fer-hi algun arreglo o DIY fes t'ho tu mateix, però no tothom és capaç, té temps o paciència, àdhuc tot inclòs. A les hores l'alternativa és cercar algun producte que sigui a l'abast de les nostre possibilitats econòmiques aplicació de les tres bs. Com que a voltes vaig a la cerca de coses per internet per les meves aficions, també per la meva feina on en calen estris. A vegades trobo coses interessants que paguen la pena de provar, no vull dir que sempre estigui adquirint adminicles perquè si. 
El lloc web que visito habitualment és Dealextreme que gaire bé tothom coneix o a sentit parlar per algú proper i etcètera. En vaig fer amb unes llums que per el preu diríem que son una KK, tot i així fan el fet i per pocs cales podem gaudir d'una llum per espeleo prou rendibles per al preu exigit. Les dues primeres les he provat i una d'elles la tinc en us per a fer cavitats jo l'he "tunejat" o personalitzat. Però sense fer res les podem incorporar a la practica espeleològica.



La primera que és la que m'he ajustat a les meves necessitats estaria   http://www.dealextreme.com/p/ultra-bright-67-led-4-mode-headlamp-8834 , du 3 piles AA i una font luminica de 67 led, amb quatre modes 7 led fa bona llum per instal·lar per estar parat etcètera, 26 led bona il·luminació en galeries no massa grans, 67 led bona llum per anar tirant també veure detalls en llocs amples. No és la panacea es clar. Sobra el mode discoteque no arrugarem el nas tampoc. La caixa on es presenta el llum diu water resistant, bé deixem-ho en resistant. El trinquet per situar el angle un xic precari.  Preu 8,49 € sense cap càrrec adicional si ens l'envien per correu ordinari, (he fet prou compres i no he sofert cap problema) 



La segona poder no tant potent  http://www.dealextreme.com/p/compact-42-led-4-mode-universal-lamp-3-aa-22568 , tenim també tres nivell 4, 16, 42 led i discoteque, es una bona adquisició per fer cavitats. També es water resistant. Com l'anterior du 3 piles AA. 



Una darrera podria ser aquesta http://www.dealextreme.com/p/cree-q5-3-mode-240-lumen-white-led-headlamp-black-2-x-18650-92053 , una mica més per sibarites doncs el seu preu superior a les altres 29,19 € semblant a HA-III , a la meitat de preu, menys potencia de llum. Du un led Cree Q5 que aporta uns 240 lm amb 3 watts de potencia, cosa que promet una bon feix de llum. Bateria de Io-Liti ens podem fer alguna més aquí intervé el fes-ho tu mateix. Dos nivells de llum alta i baixa, i com no la discoteque de marres. Resistent a l'aigua, no crec que sigui submergible i a baixes temperatures. Amb els accessoris per dur-ho cap o casc i a la bicicleta. El cable el veig molt llarg, encara que pot tenir les seves avantatges. Carregador amb endoll UK cal un convertidor per la base endoll Europea.
Espero que hi trobeu utilitat. Salut i al forat.