dilluns, 3 de maig del 2010

MULTIMONTY, UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES



Posar línies per explicar com col·locar un ancoratge Multimonty pot ser un llarg compendi de maneres i formes de dir-ho. Pel que com s'enuncia en el títol una imatge és millor que mil paraules.






Uns consells que cal tenir en compte:

Observar que la roca és prou compacte, encara que aquesta fixació no expansiona procurem que la roca sigui prou solida, uns cops de martell descriuen significativament l'estat de la roca.

Resulta més fàcil col·locar l'anclatge amb una clau de les de trinquet, (anomenada vulgarment, carraca) empenyent per la part posterior de la clau realitzant una lleugera força en el cap del cargol.

És preceptiu treure amb un tub o qualsevol estri a l'ús, extreure la pols que s'ha generat amb el forat realitzat pel trepant i també durant la col·locació del cargol. Així entra tot el seu recorregut.

Prémer el just, el cargol per evitar que és cisalles. Tanmateix com amb els espits no cal posar-se de peus sobre la clau. Amb una lleugera pressió ja queda prou fort.

Salut i al forat.

Demano disculpes per l'enquadrament de la càmera, és suportada en el casc i a cops no penses que la dus a sobre. Penso, però, que serveix per donar una idea de com és fa.