dimarts, 29 de desembre de 2009

COMUNICAT TÈCNIC DE L'EMPRESA KORDA'S
No soc gaire partidari de donar noticies d'altres llocs web, però el tema vist de la data que esta publicat i no s'ha fet reso en cap altre lloc o els blogs que jo segueixo no fan referencia. Penso resulta interessant, pels accidents que s'han produït darrerament i algunes queixes de cordes deteriorades o suposadament deteriorades. Tampoc bull ser alarmista mai ha estat del meu gust ser-ho, soc més partidari de la causa efecte, i en primer cas en la prevenció que no pas en la lamentació. Seguint aquests paràmetres. Pel que com dic és interessant donar publicitat a segons quins temes.
L'enllaç esta extret del web de la Federació Catalana d'Espeleologia, dona algunes recomanacions per part de l'empresa Korda's, sobre les pautes a seguir per saber l'estat d'envelliment d'aquestes per l'ús, amb unes recomanacions per esbrinar l'estat que és troben. L'informe és un resum d'un estudi molt més elaborat.
Esperant que us sigui d'utilitat seguiu el següent enllaç.
http://www.espeleologia.cat/Arxius/Nota_tecnica_kordas.pdf


3 comentaris:

Manel ha dit...

De fet el comunicat que fan els tecnics d´aquesta empresa es algo que ja se sap desde temps inmemorials, LO GREU apart de tot aixó es que a hores d´ara encara s´hagi de fer recordatoris d´aquet tipus.
Haurian de treure la majoria de numeracions dels ciates que pululan per el colectiu, la inmensa majoria no dona la talla per formar a ningú,de fet a la majoria els hi han regalat el titulin, a la vista está

Lluís ha dit...

Si poses el dit en aquesta nafra, fa mal.

Manel ha dit...

fa mal?? aqui li fa mal?? i el que fa mal??