dimarts, 27 d’octubre del 2009

VERSIÓ 1.1 DE LA CONNEXIÓ PER AL TREPANT UNEO.


Em plau que, companys com el David P. facin versions lliures i prou practiques del muntatge per al trepant Uneo. Resulta interessant que cada persona posi la inventiva i els recursos que hi disposa per igualar o millorar els sistemes que fem servir en espeleo i altres activitats que relacionen la utilització d'aparells mecànics. Les millores com la utilització per l'ús de trepants com aquest, fan possible que avancin les exploracions el seu pes i la versatilitat. Jo no duc l'espitador porto el trepant.
Seguint algunes recomanacions, que no consells derivats de la meva experiència desprès d'haver adaptat el trepant en qüestió, el David ho ha fet a la seva manera i l'ha quedat força bé, l'ha clavat que diríem. Segons em comenta ha embolicat les bateries, desprès d'haver-les unit amb soldadura d'estany, amb "Armaflex" o "cuquilla" (espuma elastomérica, http://www.isoplast.cl/Isoflex-E.pdf  ),



que pels neòfits seria les fundes que s'utilitzen per aïllar els tubs de calefacció, aire condicionat, etc. Trobem diferents gruixos de 9 a 16 mm d'espessor, aquest tema queda a les necessitats de cada un.
A banda ha acabat el muntatge tancant-les amb una bossa de tanca ràpida, per evitar en cas de mullena que aquest tipus de neoprè xucli l'aigua, ja que actua com una esponja. desprès tot el conjunt queda a recer amb una bossa de càmera fotogràfica o similar que en bandolera la duem penjada com si res. Un connector aeri uneix el paquet de bateries amb el trepant, penso que ha mantingut les bateries originals dins l'aparell.  L'he demanat que em passes unes fotos per il·lustrar aquest article. Que molt amablement m'ha cedit. Gracies. Un aplaudiment: Plas!





Salut i al forat.

4 comentaris:

David_P ha dit...

Gracies a tu Lluís, per l'article que hem va animar a fer l'invent i tenir paciència quan t'he donat la tabarra per telèfon. Estic força content del resultat. Es una eina ben pràctica.

Lluís ha dit...

molts com tu........... gracies a tu per les meves tabarres

David_P ha dit...

Acabo de pesar l'invent: 1,94 Kg

David_P ha dit...

Algunes dades mes:

- La enganxina de garantia l'he tret calentant previament la mateixa per no trencar-la.
- He fet un pont als terminals faston i he tret els cables per un forat de ventilació, sense modificar per res el aparell.
- Les bateries adicionals son 12 UltraFire Protected 18650 3.7V de 2600 mAh