diumenge, 16 d’agost del 2009

ALBERG, DE LA F. ESPAÑOLA DE ESPELEOLOGÍA



Hem estat una setmana per Cantàbria i les opcions de cases rurals, albergs i altres, no ens feien el pes o eren extremadament cares, tampoc fer càmping resulta a la meva edat quelcom interessant pels meus ossos. Altres alternatives podien contemplar-se en el cas de gran necessitat.
Però diuen que a vegades les coses son o passen, perquè hi ha alguna cosa que ens hi porta o té la necessitat de passar. Per sort, la FEE inaugurava un alberg-residencia d'esportistes i no ens ho vàrem pensar gaire. Un correu electrònic, una trucada i cap a Ramales que falta gent.
La nostra amfitriona, Rocio que fa les funcions de governanta, cuinera juntament amb l'Ada, amiga i com acostuma a ser freqüent amb les dones, de mare. Cosa que li agraïm molt i sincerament. Pel tracte proper i HUMÀ. No te preocupes, no hay problema. Grans paraules d'on el temps és relatiu i els problemes és superen dia a dia, sense cap mes ànsia que la de ser amable amb les persones.


Les instal·lacions al ser noves no tenen cap problema relativament gran, que a mida que tot tingui el seu lloc és resoldran, estic segur.


Una ampla zona en la planta baixa on tenim la recepció, la part de menjador amb cuina i una part destinada a sala d'estar on poder estar en conversa animada, veient la televisió o el portàtil amb una xarxa Wifi per connectar-se a l'internet. Amples cambres on les lliteres omplen aquest espai, banys i dutxes, primordial, i molt acollidor. En la part posterior i gran pati on prendre la fresca les nits xafogoses d'estiu o simplement estar contemplant l'entorn que ens envolta.




Un parell de problemes que observo, però penso és poden arreglar, una part per cuinar qui no vol fer els àpats encara que penso els preus son prou econòmics i el menjar de bona qualitat, malgrat això penso estaria interessant aquesta alternativa. Discriminació de banys per homes i dones per allò dels mals entesos i males interpretacions. I una darrera, una part per rentar la roba bruta generada en les nostres exploracions i la preparació de cordes o demés utilitats que és podessin generar.
És una bona opció en terres Càntabres, per la diferent oferta espeleològica que podem gaudir en aquest meravellós indret.


Informació y reserves Teléfon fixé: 942 646 856 Teléfono móvil: 652 968 611