dijous, 2 de juliol del 2009

COM AGUANTEN LES DONES?

Certament no hi ha moltes dones que practiquin l'espeleologia, i malgrat tot i tots, en tenim un bon nombre de fèmines que comparteixen amb nosaltres, el sexe masculí, aquest extraordinari esport-ciencia. ( ho poso així perquè queda mes armonios, preferiria ciència -esport).




A part de les extraordinàries dots que tenen les nostres companyes de fatigues espeleologiques, tenen una cosa que sempre m'ha deixat un xic perplex o jo no em quedo amb segons quins detalls i vaig com sempre a la meva bola. Us heu adonat la capacitat que tenen en gran majoria per aguantar el pipi, pixera, orina.... No li havia donat importància fins que mirant per l'internet allò que diuen navegar, en una pagina francesa em crida l'atenció un article que llegit amb la meva poca comprensió del francès, malgrat el vaig aprendre sembla que si els idiomes no els practiquem acabem perdent algunes coses. Tot i així és bastant intel·ligible i els dibuixos més.



Pel que sembla aquesta gràcia que tenim els homes, per sexe masculí, per poder treure la bestia que duem a dins entre cama i cama, ens dóna un avantatge davant les fèmines i cert que poder fer aquest acte d'afluixar la bufeta pot ser un gran plaer, mentre no pots realitzar aquest acte un gran martiri, això en condicions normals. Ara bé, quant a més a més, estàs empaquetat, tot recollit amb el talabard, arnes, o digueu-li com vulgueu la cosa és torna complicada. I tots sabem, perquè, costa un molt treure allò que cal per poder alleugerir, la pilota en què s'ha transformat, la saca on arriben els fluids sobrers del nostre cos. Ohh! i quin descans, quan tot torna al seu estat diguéssim natural.

Aquest neguit, però les fèmines s'els multiplica, com deia l'haver de desempaquetar-te per poder miccionàr és tot un art en els homes, en les dones un gran inconvenient, ja que afegim l'arnes, la granota, i si porta granota interior, parlar de les calces és un mal menor.
Per aquesta regla de tres, el giny de qui li manca una cosa, fa que la necessitat obligui a cercar una solució, aquest giny seria la sigounénette o sig per les amigues. He trobat una traducció del francès, penso, és una aproximació al mot, penis, titoleta, o similar.


zigounette féminin
(Enfantin) Penis
.
Mot rigolo qu'utilise les enfants pour definir le penis.


És pot fabricar amb certs tipus d'envasos plàstics tipus Norit "lava mas blanco" o similars han de tenir un mànec i ser prou rectangulars per donar-li l'ús per al que ha de servir.






Tracta de fer-se una mena d'orinal portàtil, i discret, que per mitja de l'ús dels envasos adients. Les fèmines poden alleugerir-se del líquid comprimit en la bufeta. Suposo que els models bricolatge tindran uns protectors per evitar talls del plàstic en aquestes parts sensibles.

La tècnica com és normal no la puc descriure, no tinc l'experiència ni les eines que calen per fer provatures a banda és quelcom íntim de cada un/una. M'he atrevit però a fer-ne un prototipus, no resulta gaire difícil fer-ho, una ampolla, que tingui les característiques esmentades anteriorment, un ganivet o una fulla cúter. Marquem la part a tallar i ja tenim l'orinal. He fet una prova amb el raig d'aigua de l'aixeta i l'evacuació de líquid era prou ràpida. No he tingut cap voluntari pel que parlo per les proves de laboratori realitzades.

També he pogut esbrinar que existeixen alguns models que és comercialitzen, per aquest ús higiènic, tots sabem com estan, segons quins inodors, de quins llocs.



Si alguna lectora d'aquest humil blog, coneixia l'existència d'aquest aparell, i volgués fer un comentari sobre el seu ús i experiència, complementaria aquest article.

Desitjo que ningú tracti aquest article com quelcom escatològic o pensi que m'ho prenc a conya, aquest tema l'he volgut fer amè, sense cap tipus d'ànim de riure de ningú. I donant poder una idea per alleujar el patiment de les noies.

Enllaç a la pagina que parla del tema en Frances, http://efs.ffspeleo.fr/get/zig/zig.htm



Salut i al forat.