dilluns, 17 de novembre del 2008

LACHAMBRE, 15 NOVEMBRE 2008

A vegades, la vida te cops amagats, per pura xamba, un conegut hem comentà que hi ha dos llocs per fer una visita a la Cova de la LACHAMBRE. No dubto i dic que si, es una oportunitat. Fa uns quants anys vaig poder fer una visita, aquell cop, visitant la galeria MERDER i les galeries BLANQUES. Hem feia molta il·lusió, sobre tot anar amb el meu fill i així gaudir d'aquesta cavitat tots dos.
En aquesta ocasió la visita a transcorregut per les galeries FRANÇOIS, CANIGÓ, i una de les galeries mes maques d'aquesta cavitat, la galeria EDALIE, unes 7 hores, en una de les cavitats mitiques de la espeleologia. La profusió de formacions en alguna de les seves galeries la fa d'una bellesa espectacular sobre tot en les d'aragonit que es troben en gran quantitat. Penso no calen comentaris, les fotos donen testimoni.






He fet mes però serien masses. Al fer les fotos amb un flash esclau algunes estan cremades de la blancor al disparar directament.

Salut i al forat

2 comentaris:

Unknown ha dit...

i un company, x un cop de l'atzar, va trobar-se en el dilema d'haver de triar aquell dissabte: anar a Lachambre, o fer una col·laboració amb la federació d'esport i lleure catalana x a persones amb disminució psíquica. Qué hi farem, les cavitats hi són, gaire bé sempre ¡¡
molt bones, les fotos
TXUS

Lluís ha dit...

Txus, hem sap greu que no haguesis pogut anar tenia ganes de veuret, ponsò que poder tindras un altre oportunitat. El que vas fer et lloa i diu molt de tu, que no es cap sorpresa coneixente.

Salut i records als teus companys.