diumenge, 15 de novembre del 2009

RECERQUES I EXPLORACIONS....GEXXI, FOTOS, INICIACIÓ.



Avui tocava fer relax desprès d'una parada tècnica per acabar vacances degudes i fer feliç a la parella. Comencem iniciant a un company, conegut, que desitjava provar això de la espeleo, més poder per insistència meva que no pas per ell encara que s'ha deixat enganyar fàcilment. També l'interès per fer proves amb la nova adquisició per fer fotografies que desprès de mirar i remirar, i cercar models, preus i ofertes, m'he decidit per una "reflex" Cànon, que un cop esbrinat el seus secrets, no m'ha decebut el que falta és acabar de polir la mà que la controla, realment bastant desastrós, segurament amb el temps i el costum de ferla anar arribaré a fer alguna foto més presentable. a la festa s'ha unit ha darrera hora d'ahir el company Joan, "Monty" pels amics. Bona companya com sempre, de conversa fàcil i acudit dolent, una salutació a la meva "cunyada" per l'acudit fàcil, un cop t'acostumes........
L'objectiu era fer quelcom fàcil tant per al ritus iniciatic, cal donar, però no tot, poc a poc i bona lletra. I que fos agradable visualment, tant per al subjecte a iniciar com per fer proves de fotografia i provar certes configuracions de la maquina fotogràfica.
Ja feia temps que tenia decidit el lloc prou que fou una descoberta sorprenetment agradable. Als volts de les deu del matí ens trobàvem amb el company Joan en algun lloc determinat del Garraf, perquè gaudis d'una relaxant jornada espeleològica, fàcil senzilla i fotogènica. Calia un lleuger passeig, fins al lloc on localitzem l'entrada de la cavitat, esmorzar, equipament lleuger, i a gaudir, iniciar-se, fer espeleo.


















Avis per navegats, no admeto comentaris d'anònims, no més si van signats amb un nom mínim, tampoc i ho vaig deixar clar un cop, ho puc repetir més vegades, cap tipus de qualificacions, les que siguin i jo admeti, cap ni una.


Salut i al forat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Joan Montoya ha dit...

Molt maques les fotos, bona càmera, bon "fotoxop", bons il·luminadors... i bon fotògraf.

Lluís ha dit...

Les fotos, caca, de 40 o 50, quatre aprofitables, més o menys les que he publicat. Encara no li se treure partit a la camara, no cal fotoshop el mateix programa del windows ja funciona bé.
No admeto anonims si no va un nom, ademés no he publicat el nom de la cavitat per evitar aglomeracions i destroses, pel que si tu vols anonim, publicar el nom de la cavitat pots fer-ho de la teva web o blog, aqui desideixó jo el que es pot i el que no és pot publicar.
A més a més no tens dret a qualificar a ningu desde aquestes pagines, tampoc ho admeto.
Disculpa les molesties, gracies per seguir el meu blog.